دغدغه ی خیلی از دانش آموزان در اردبیهشت این است که تاریخ را چطوری برای امتحان نهایی بخوانند؟
چه کار کنند که درس تاریخ را نیوفتند و نمره ی خوبی کسب کنند؟
در این مقاله میخواهم به شما بگویم که اگر تا حالا تاریخ را نخواندید، به هیچ وجه نگران نباشید.اگر از کمی قبل تر از امتحان، شروع به خواندن تاریخ بکنید، به راحتی می توانید از پس امتحان بربیاییدJ
بیشتر بخوانید
در ادامه مطالب روش مطالعه کنکوری پایه دهم به درس زبان انگلیسی می پردازیم.
درس زبان انگلیسی در رشته انسانی جزو دروس رتبه آور در پایه دهم است.بیشترین درصدی که این درس در کنکور98 به خود اختصاص داده است 60% بوده و کمترین آن 10% بوده است .
اگر شما هدفتان رتبه زیر 500 است حداقل باید زبان را 40% بزنید . از طرفی درس زبان انگلیسی به نظر دانش آموزان انسانی ترسناک است زیرا یا درس را نمیخوانند یا کافی نمیخوانند و یا نادرست میخوانند و بهایی به آن نمی دهند .
بیشتر بخوانید
برای درک بهتر مفاهیم لازم است تا درست و اصولی مطالعه شود. خلاصه نویسی یکی از اصولی ترین روش ها برای درس خواندن است . از همین اغاز پایه ی یازدهم دانش اموزان باید سعی کنند خلاصه نویسی انجام دهند ولی اینکه چرا و چگونه این کار را انجام دهند دارای اهمیت است.
در این مقاله به برررسی اصولی ترین روش خلاصه نویسی از همان سال های پایه (خصوصا در درس جامعه شناسی)پرداخته ایم.
جامعه شناسی یکی از دروسی است که دانش آموزانِ علوم انسانی از بدو ورود به دبیرستان با آن مواجه می شوند.این درس یکی از مهم ترین درس های تخصصی علوم انسانی به شمار می رود.
بیشتر بخوانید
نباید از ریاضیات انسانی صرف نظر کرد. حداقل 30درصد سوالات کنکور را می توان به سادگی یاد گرفت و پاسخ داد.
بیشتر بخوانید
برای رهایی از سردرگمی های سال کنکور لازم است کتابهایتان را خوب بشناسید و این مقاله برای آشنایی شما با کتاب جامعه شناسی دوازدهم است.
بیشتر بخوانید
برای جامعهشناسی چگونه تصویر سازی کنیم؟
دانشآموز علوم انسانی، با ذهن تحلیلی خود، چگونه از پسِ جامعهشناسی بر بیاید؟
به عنوان یک دانشآموز باید فرایند انجام یک کار برایتان مهم باشد،نتیجه ی کار شما نه با اتمامش، بلکه با فرایند درست انجام دادنش حاصل می شود.
بیشتر بخوانید
شما برای هر درس با 2 جنبهٔ متفاوت روبهرو هستید؛ امتحان تشریحی و کنکور. حالا در درس تاریخ کدامیک سختتر است؟ اصلاً میشود با استفاده از خواندن برای یک جنبه، جنبهٔ دیگر را هم پوشش داد؟ در این مطلب با این سؤالات سر و کله میزنیم.
بیشتر بخوانید
درس فلسفه و منطق بیش تر از دروس دیگر ،نیاز به یادگیری دارد وقتی شما درسی را یادبگیرید ،نیاز به تکرار و تمرین کم تری دارد و حتی نیاز به مرور کم تری دارد .در واقع مانند ریاضیات می ماند ،برای اینکه یادگرفتن در شما محقق شود تمرین می کنید که سرعت شما در درک موضوع بالاتر برود.
بیشتر بخوانید