ویژگی «حفظی بودن» برای درس دین و زندگی، همواره به ذهن کسانی می آید که تخصص و شناختی درست از دروس عمومی ندارند؛ آنچنان که بارها خواندن و خلاصه نوشتن را تنها راه برای «یادگیری مفاهیم» آن می دانند.
اتاق علمی دین و زندگی بر مبنای تخصص و تجربه های مرتبط، روش «یاد گرفتن» و «یاد دادن» این درس را برای دانش آموزان و دبیران به اشتراک می گذارد.
سهم آیات و روایات در کنکور «16 تست» از 25 تست درس دینوزندگی است و مهم است که با نگاه حفظی این مبحث سؤالخیز را یاد نگیرید...
بیشتر بخوانید
دینوزندگی از جمله دروس رتبهساز کنکور انسانی است که قابلیت طراحی سؤالات متنوعی در آزمونهای آزمایشی و کنکور سراسری دارد. در این مطلب میخواهیم نشان دهیم که برچسب حفظی بودن را برای این درس «مفهومی» باید برداریم.
بیشتر بخوانید
داوطلبان تلاشگر و هدفمند کنکور ۱۴۰۰ از این روزهایی که در اختیار دارند نهایت بهره را می برند و برای ادامه مسیر خود اطلاعات جمع آوری می کنند.
اما متاسفانه باور غلط رایج در بین دانش آموزان وجود دارد که دروس عمومی و خصوصا درس دین و زندگی را درسی می دانند که نیازی به مطالعه از تابستان ندارد و با صرف زمان در ماه های پایانی می توان در این دروس پیشرفت کرد.
بذارید از همین ابتدای کار بهتون بگم که نبایـــــــــــــــــــــد آیات و احادیث رو حذف کنین پس دنبال راهی نباشید که بدون تسلط روی این بخش بتونید به درصد قابل قبولی در درس دین و زندگی برسید!
در سال های گذشته همواره تعداد زیادی از سوالات دین و زندگی کنکور از آیات و روایات بوده و کنکور 99 هم از این قاعده مثتثنی نیست.
بیشتر بخوانید
دو جور میشود دین و زندگی را خواند: 1) روزنامهوار خواندن، حفظ کردن، تکرار و تکرار؛ 2) با روش مطالعۀ «متن خوانی» و روابط «علت-معلول» و «تقدّم-تاخّر» بخوانید.
روش اول کاملا شناخته شده هست. درباره روش مطالعۀ دوم بیشتر بخوانید.
بیشتر بخوانید
تیپ سوالات و گزینهها با مثالهایی از کنکور 98؛ حذفیات این درس؛ سهم هر کدام از کتابهای دهم، یازدهم و دوازدهم از 25 سوال کنکور و دیگر موضوعات مهم از دینی کنکور را بدانید.
بیشتر بخوانید