زمانی که به خود و شرایط زیستی خودمان فکر میکنیم اولین سوال این است «آیا همه چیز دست انسان است»؟
اصطلاح «جبر جغرافیایی» به چه معناست؟ چقدر این جبر در زندگی ما تاثیرگذار است؟ انسان چقدر میتواند دست به تغییر جغرافیا بزند؟ تغییر در محیط طبیعی جغرافیایی چه فواید و چه ضررهایی دارد؟ باید جغرافیا بخوانید تا بتوانید به این سوالات کلیدی پاسخ دهید.
پاسخ و بحث در این موضوع با تمرکز بر کتاب درسی و تامین دانش لازم برای دبیران و دانشآموزان را در اتاق علمی جغرافیا خواهید داشت.
یکی از مسائلی که تمام دانشآموزها و بیشتر از همه تغییر رشتهها با آن روبهرو هستند، مواجه با درسهای به اصطلاح (البته اشتباه) حفظی مثل تاریخ و جغرافیاست. برای این درسها هی میخوانند و میخوانند و میخوانند؛ اما نتیجه نمیگیرن.
بیشتر بخوانید
در سال کنکور همه چیز در یک واژه خلاصه می شود : تست
همه ی تلاش های ما و شما در این سال پر چالش اما زیبا و هدفمند این است که مهارت و توانایی شما در تست زنی افزایش یابد ، این مهارت در هر درس به شکلی متفاوت نمایان میشود . قطعا روش مطالعه فارسی برای عربی جواب نمیدهد و روش ریاضی هم ربطی به زبان انگلیسی ندارد.
بیشتر بخوانید
میخواهم به عنوان کسی که در رشته فوق العاده ارزشمند و مهم ادبیات و علوم انسانی تحصیل کرده و پس از آن در کنکور صرفا به قصد قبولی در رشته جذاب تاریخ شرکت نموده است ، دریچه تازه ای برای نگاه شما دانش آموز عزیز به رشته های مهم تاریخ و جغرافیا بگشایم؛
بیشتر بخوانید
داوطلب شرکت در المپیاد جغرافیا هستید؟
نمیدونید چه زمانی میتونید ثبتنام کنید؟
نمیدونید از چه سایتی میتونید ثبتنام کنید؟
بیشتر بخوانید
اولین دور المپیاد جغرافیا در ایران سال 97 -98 برگزار شد. گمانهزنیها دربارۀ این المپیاد بسیار بود. از منابع آن گرفته تا امکان بورسیهشدن برندۀ آن. ا
بیشتر بخوانید
آیا 20 گرفتن در امتحان نهایی جغرافیا تضمینی برای زدن هر 5 تست دوازدهم در کنکور هست؟ پاسخ را همراه با توضیح در ادامه مطلب بخوانید.
بیشتر بخوانید
جغرافیا برعکس تصور اکثر دانش آموزان، درسی حفظی نیست و برعکس با استفاده از ابزارهای مناسب آن می توان در جهت کاربردی کردن آن قدم برداشت. این ابزارها کدام است؟
بیشتر بخوانید
ارتباط دانش جغرافیا با دانش های دیگر بشر موضوعی هست که در این مطلب بررسی می کنیم. این ارتباط در کتاب درسی به صورت کلی بیان شده و می خواهیم در این مطلب از اتاق علمی جغرافیا، روابط بین دانش های دیگر با علم جغرافیا را بیشتر توضیح و شفاف سازی کنیم.
بیشتر بخوانید
چرا باید تاریخ.جغرافی بخونین وقتی ضریب 1 داره؟
چون اشتباه بهتون گفتن و ضریبش 3 هست!
چرا باید بخونینش وقتی توی زیرگروهتون ضریب 1 داره؟
چون توی همون زیرگروهها، درسای دیگه هم ضریب 1 دارن؛ اقتصاد. جامعه و حتی روانشناسی و فلسفه منطق!!
«نمره گرفتن و درصد زدن در کنکور» نزدیکترین جواب برای این سوال هستند. اما خود همین 2 هدف از مطالعۀ کنکور، باید کامل، درست و از آسانترین روش ممکن انجام شود. وگرنه با ساعتها وقت گذاشتن برای هر درسی، نتیجۀ قابل قبول به دست میآید.
زمان مطالعۀ کم و نتیجۀ خوب، مهمترین نتیجۀ این آگاهی از کاربرد جغرافیاست.
بیشتر بخوانید